CubaNight is er weer!

De locatie blijft dezelfde maar de vertrouwde CubaNight verhuist wederom naar zaterdag om plaats te maken voor de tweede editie van ons  sprankelend event op vrijdag: Burumba!

 

Met burumba bedoelen Cubanen een avond vol feest en plezier en dat is exact wat u van deze vrijdag kan verwachten. Op Burumba wordt de muziek verzorgd door DJs en toveren we het terrein om tot een coole openluchtdiscotheek.

 

CubaNight blijft het evenement zoals we er al elke editie van genieten maar wordt naar zaterdag verplaatst. Om 17u is iedereen reeds welkom om wat te komen drinken, om 18u begint de CubaNight Barbecue om dan het feest helemaal te starten. Natuurlijk blijft ook dit jaar CubaNight een gratis festival vol warmte, muziek en gezelligheid. De live-band brengt iedereen aan het dansen, onze foodstand zorgt ervoor dat niemand met een hongerig gevoel naar huis moet en onze bevallige barmannen en vrouwen maken de lekkerste mojito's en tappen de friste pintjes speciaal voor u.

 

Noteer dus alvast de volgende data in jullie agenda:

Vrijdag 16 april - Burumba

Zaterdag 17 april - CubaNight

 

Alle verdere informatie volgt binnenkort dus houd zeker de facebookpagina in de gaten. Graag verwelkomen we jullie op onze vrijdagfuif Burumba en natuurlijk op het vertrouwde concept CubaNight op zaterdag!

 

Hasta pronto,

 

Het CubaNight Team