Line Up 2022

Line Up 2019

OHKftAVERAGEROB.jpg

OMDATHETKANSOUNDSYSTEM feat AVERAGE ROB

 

Het begon bij het fotoshoppen van bekende mensen, maar op Burumba zal Average Rob te gast zijn als MC. Met Omdathetkansoundsystem aan zijn zijde zal hij van Burumba een hilarische en ongetwijfeld memorabele avond maken. Zwaar boiten met de poulékes gegarandeerd!

PROUDMICH.png

PROUDMICH

 

Proudmich is bekend van de FileFuif die te horen is op Studio Brussel. Hij geniet ervan om de mensen een beetje van alles te geven, zo kan u met volle teugen genieten van een out-of-the-box mix met wat moderne muziek, verborgen schatten en oldies! Hij heeft al opgetreden op Tomorrowland 2018, dus topkwaliteit gegarandeerd!

52974625_1044691262384596_74013637722096

DJ TWALLIE

 

DJ Twallie is bij de jongeren van Dilbeek zeer gekend. Hij heeft al op veel feestjes de toon gezet met zijn fantastische sets waarvan de benen spontaan aan het dansen slaan! Ook vanavond zal hij alles uit de kast halen om er een sfeervolle en dansbare avond van te maken.

ATOMIK

 

Atomik is ondertussen een vaste waarde geworden in Dilbeek. Na een spetterende DJ-set op onze vorige editie, staat hij ook dit jaar weer garant voor een avond vol plezier. Deze keer kan je tweemaal zoveel van Atomik genieten, hij zal namelijk zowel Burumba als CubaNight afsluiten.